Moeciu de toamna

Pana acum 4 ani Moeciu de Sus sau de Jos a fost pentru mine doar o locatia supraevaluata chiar si pentru team-drinking-uri corporatiste.  Nici conditiile de cazare de la pensiunile din zona, nici atractiile „turistice” nu mi-au dat vreodata de inteles motivul pentru care unii isi fac concediul aici ori motivul pentru care trebuie sa mergi pana la mama naibii, pe unul dintre cele mai proaste drumuri din tara.. Ca sa ce? de la Bucuresti la Moeciu gasesti cel putin 749 de locatii in care sa „iesi la munte”si unde mai pui ca nu e chiar munte la Moeciu ci niste dealuri..

Au aparut insa niste oameni faini, indragostiti de zona asta si de natura in general, care s-au gandit sa „toarne” un concurs de alergare montana fix pe dealurile astea. Si uite asa incepe povestea misto; te prezinti la un concurs de alergare, faci un pic de efort pana iti scuipi plamanii si apoi te uiti in jur; si te mai uiti odata, si te freci la ochi. Daca iesi un pic din stereotipul muntzomanului de weekend care daca nu ajungi fix in mortzul crestei nu se simte bine atunci iti dai seama ca zona asta, la poalele Bucegilor si cu o perspectiva fantastica asupra Pietrei Craiului e Raiul pe pamant.

Si uite asa, de 4 ani venim la Moeciu ori de cate ori avem ocazia; fie doar pentru o plimbare, fie pentru o scurta alergare pe una dintre buclele de la Ecomaraton. E nevoie doar de un pic de efort pentru a ajunge pe unul dintre „dealuri”. Daca aveti si un mic spirit de aventura puteti incerca o plimbare pe oricare dintre buclele concursului de maraton, va vor duce prin locuri pe care nici nu le banuiati. Din ce am vazut, pe data de 12 Oct marcajul arata destul de bine asa ca sansele sa va pierdeti sunt destul de mici. Pentru a evita orice problema, puteti consulta o harta + alte detalii la urmatorul link

Ma voi opri din baliverne si va las sa admirati cateva poze facute de Andrei Valentin Dragusanu

Restul e Can-can.

Culori de toamna

Culori de toamna

Culori de toamna - varianta 2

Culori de toamna – varianta 2

Culori de toamna - varianta 3

Culori de toamna – varianta 3

Sa te tot uiti

Sa te tot uiti

Bucegii

Bucegii

... si Piatra Craiului

… si Piatra Craiului

Moeciu

Moeciu

casa de hobbit :))

casa de hobbit :))

ce fain e sa alergi pe aici

ce fain e sa alergi pe aici

:)

🙂

:) :)

🙂 🙂

la o sueta

la o sueta

 

Bogdan,

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s